Stedentrips vanuit Hotel Artisan in Oirschot

Dit is een informatie pagina over drie stedentrips in de regio Oirschot, Noord-Brabant. De stedentrips gaan over Tilburg , Eindhoven en s-Hertogen Bosch vanuit Oirschot.

Oirschot is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Onder de gemeente Oirschot vallen de plaatsen Oirschot, Spoordonk, Oost-, West-, en Middelbeers. Oirschot heeft een gezellig markt met veel terrasjes en een prachtige kerk ook kunt u in Oirschot prachtige wandelingen maken over de heiden. Het is de ideale plek om te overnachten en even tot rust te komen van de reis en de drukte van de stad. Oirschot ligt op 10 minuten rijden van Eindhoven Airport en ligt tussen Tilburg, Eindhoven en s-Hertogen Bosch. Elke stad heeft zijn eigen historie en bijzondere plekjes.  Het is een bezoekje zeker waard.

De gemeente Eindhoven staat ook wel bekend als lichtstad. En beschikt over een bruisend centrum met veel winkels en terrasjes.  Eindhoven is een moderne stad en leeft door tot diep in de nacht.

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Brabant.  De stad is vooral bekend om de grachten en de  enorme gebouwen uit de vroegere geschiedenis. Een erg bekende is de Sint Jan aan de parade.

Tilburg heeft maar weinig zichtbare historische resten maar heeft wel een rijk cultureel leven. Het beschikt over verschillende interessante  musea en theaters en het bekende 013 popcentrum.

Deze 3 steden moet u een keer in je leven hebben gezien. Het bruist er van energie en gezelligheid en je wordt er met open armen ontvangen.  En het is prima te combineren met de rust die je vindt in Oirschot. Deze stedentrip is geschikt voor jong en oud. Door de brede keuze aan mogelijkheden die Tilburg, Eindhoven s-Hertogen Bosch en Oirschot bieden.

Om deze drie stedentrips te kunnen doen is het handig als u een centrale uitvalsbasis heeft, waar u heerlijk kan overnachten. Kies dan bijvoorbeeld voor een Hotel Artisan in Oirschot. Een persoonlijk familiehotel gelegen in het mooie Oirschot. Het hotel ligt ook dicht bij Eindhoven Airport. Dus zoekt u een hotel bij Eindhoven Airport, kies dan voor Hotel Artisan.

 

Weer in New YorkHelaas geen weersvoorspelling beschikbaar


Kaart van New York

new_york