Parkeerplaatsen rondom Schiphol vergelijken

Parkeren op of rondom Schiphol kan aardig prijzig zijn, zeker als u een week of langer uw auto kwijt wilt. Luchthaven Schiphol heeft daar echter handig gebruik van gemaakt door Schiphol Parking in te zetten. Nu zijn er dankzij dat initiatief diverse parkeerplaatsen rond het vliegveld beschikbaar die ook nog eens goed zijn te betalen. Hieronder vindt u meer informatie over een aantal van die parkeerplaatsen en kunt u tevens meer informatie vinden over het vergelijken van de parking opties.

Beste parkeerplaatsen

De meeste parkeerplaatsen beschikken over een zogeheten shuttle service waarmee u direct vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld gebracht kunt worden. Een aantal van de beste en meest dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn:

Er zijn natuurlijk nog meer parkeerplaatsen rondom de stad en het vliegveld. Of u daar net zulke goede service en beveiliging tegenkomt is nog maar de vraag, maar om zeker te weten dat uw auto op een kwalitatieve en beveiligde parkeerplaats terechtkomt kunt u het diverse aanbod met elkaar vergelijken.

Vergelijken

Wanneer u uw parkeerplaatsen met elkaar gaat vergelijken dan zijn er een aantal factoren van belang. Om u een handje te helpen hebben we hieronder een lijstje samengesteld waar u in elk geval rekening mee kunt houden wanneer u Schiphol parking opties gaat vergelijken.

Het lijstje:

  • Is de parkeerplaats beveiligd met camera’s en/ of beveiliging?
  • Wat zijn de tarieven voor het aantal dagen dat u op vakantie gaat? U kunt bekijken of het voordeliger is om per dag te betalen of dat het voordeliger is om een pakket af te nemen dat in één keer wordt betaald. Vaak zijn die pakketten wel een stuk goedkoper, maar het is altijd de moeite waard om dit even met elkaar te vergelijken;
  • Vergelijk ook het gewenste tarief met de diverse parkeerplaatsen rondom Schiphol parkeren. Per parkeerplaats variëren de tarieven nogal, dus kijk daar ook goed naar.

Weer in New YorkHelaas geen weersvoorspelling beschikbaar


Kaart van New York

new_york